Restaurangen på Närebo

Pga Covid-19 tar vi emot begränsat antal gäster då vi vill följa rekommendationer i Coronatider vad gäller avstånd mellan bord och antal gäster. Vi ser gärna att handsprit används i restaurangen som finns på flera ställen.

Det känns väldigt tråkigt att läsa NLT 6/4. Smittspridningen har mer än fördubblats i Lidköping på en vecka och smittskyddsläkare på VG regionen Thomas Wahlberg säger att Lidköpingsbor måste ta detta på allvar! På grund av dessa omständigheter avvaktar vi med att öppna restaurangen fram till sommaren och inte efter Påsk som var tänkt. Så tråkigt, men det är bara att fortsätta kämpa och hålla ut!!

I Restaurangen tar vi emot sällskap från ca 20-75 gäster, under större delen av året (med reservation för januari-februari om det är för kallt ute)

Restaurangen ligger i ett vinterbonat växthus sammanbyggt med Närebo Gårdsbutik i en ljus, lugn & lantlig miljö!

I komponerandet av menyer ser vi Gårdsbutiken med dess sortiment som ett skafferi!

Maten lagar vi förstås i köket  Närebo, i den mån det är möjligt av närproducerade råvaror.

Vår nisch på maten är  efter säsong och tillgång! Menyn förändras därför ständigt.

Vi har fullständiga rättigheter i vår lilla Bar med lokalproducerade drycker.

 

Sommartid serverar vi vår populära SOMMARGRILLBUFFÈ och i december vårt traditionella JULBORD, däremellan luncher fredag-lördag vår och höst, Påskbuffé, Morsdags & Farsdags middagar. Vi uppdaterar hemsidan så fort det är något på gång.

 

Bröllop...Dop...Minnesstund...."Take away middagar" Kontakta oss så hjälper vi er och berättar mer.

Bussar är välkomna för ett litet stopp hos oss. Välkomna in i Butiken att kika. Vi ordnar fika eller lunch om så önskas. Vi har en stor gårdsplan att nyttja som parkering.

Växthusen på Närebo
På Gården har vi flera växthus där vi odlar Gurkor, Tomater, olika Grönsaker m.m. till köket samt Gårdens goda fina Hallon.
I växthuset där vi odlar Vindruvor kan man slå sig ner och mysa med en fika under dignande klasar. På hösten gör vi den uppskattade druvjuicen.

Smörgåstårtor på beställning
Räk & Skaldjur 10-12 bitar 695 Kr
Ost & Skinka 10-12 bitar 635 Kr
Beställs 3 dagar innan.

Bokning

Tel: 0510-223 06 eller gardsbutiken@narebo.se